14 Kasım 2018 Çarşamba

Seçim sonuçları açıklandı....

Almanya Turistik Shengen Vize İşlemlerinde Büyük Kolaylık.

Almanya turistik vize almak için artık Ankara'ya şahsen gitmenize gerek yok. Adınıza tüm Konsolosluk işlemlerini Zenofon Tours takip ediyor.

09 Aralık 2013 Pazartesi 14:29
Bu haber 3158 kez okundu
Almanya Turistik Shengen Vize İşlemlerinde Büyük Kolaylık.
Telefonla Randevu alıp Annkaraya şahsen yapılan istanbul escort vize başvuru işlemleri artık sona eriyor. Aile birleşimleri için ise randevu sistemi ve şahsen başvuru sistemi devam ediyer. Yeni uygulama sadece turistik v eticari vize başvuruları için geçerli olacak.

Ayrıntılı bilgi : +90 462 326 20 26    ZENOFON TOURS / TRABZON

Turistik Vize için İstenen Genel Vize Evrakları:

1- 1 adet doldurulmuş escort istanbul  imzalanmış vize formu ve devamındaki ek form (37 no.lu hane ile son sayfadaki beyanın imza hanesi mutlaka imzalanmalıdır. Eğer pasaportta çocuk var ise ve beraber gidiyorsa, çocuk için de form doldurulması gereklidir.)NOT: 17. Madde: Ev adresleri escort ve cep telefonları mutlaka formda belirtilmelidir.
2- Vekaletname (ektedir), Bilgilendirme Beyanı (ektedir) ve Vize talep dilekçesi (çalışan ise başlıklı kağıda yazılmalıdır.) 
3- Talep edilen escort istanbul vizenin bitiş tarihinden en az 6 ay sonrasına kadar geçerli ve imzalanmış pasaport. Pasaport on yıldan eski olmamalı ve en az iki boş sayfası olmalı. Pasaportla birlikte pasaportun resimli sayfasından bir adet fotokopi. Geçerliliği sona ermiş eski pasaportlar da başvuru sırasında ibraz edilmeli, şayet bunlar yoksa pasaport protokolü ibraz edilmelidir. 
4- Türkiye Cumhuriyeti Nüfus Cüzdanı fotokopisi. 
5- 2 adet biyometrik özelliklere uygun vesikalık resim escort bayan (6 aydan eski ve bilgisayar baskısı olmamalı). 
6- İkamet ettiği yerle ilgili belgeler (ör. Kira bedelini de gösteren kira sözleşmesi, kiracı değilse de tapu senedi -akraba veya yakınlarına ait bir ev olsa da- ve gayrimenkul tapularının tamamı) 
7- Tam teşekküllü Vukuatlı Nüfus kayıt örneği, düşünceler bölümü işlenmiş olmalı. 
8- Banka hesap cüzdanı ( kaşeli-imzalı, son 3 aylık ve orjinal olmalıdır.) 
9- Evliyseniz evlilik cüzdanı fotokopisi
10- Mesleğinize dair de bilgi içeren çalışma belgesi 
11- Talep edilen vize süresi için izin belgesi 
12- İşverene ait imza sirküleri, vergi levhası, faliyet belgesi (orjinali) ve Ticaret Odası kaydı
13- Sosyal Sigortalar Kurumuna işe giriş bildirgesi ve son 3 aylık maaş bordroları 
14- Ssk hizmet dökümü 
15- Aile ziyareti ise belediyeden onaylı davetiye( orjinal), davetiye yok ise hotel rezervasyonu
16- Uçak rezervasyonu
17- 30.000€ teminatlı seyahat sağlık sigortası
18- 18 yaş altı başvuru sahiplerinden her türlü seyahat şartında anne ve babadan noter tastikli muvaffakatname gerekmektedir.


Kamu kuruluşlarında çalışan memur ve işçilerden istenen belgeler:
1- Mesleğinize dair de bilgi içeren çalışma belgesi
2- Talep edilen vize süresi için resmi izin belgesi
3- İşyeri kimliği
4- Maaş bordrosu veya belgesi
5- Bağ-Kur/SSK ekstresi


Kamu kuruluşları dışında (özel sektörde) çalışanlardan istenen belgeler:
1- Mesleğinize dair de bilgi içeren çalışma belgesi
2- Talep edilen vize süresi için izin belgesi
3- İşverene ait imza sirküleri, vergi levhası ve Ticaret Odası kaydı
4- Sosyal Sigortalar Kurumuna giriş bildirgesi ve son maaş belgesi


Serbest meslek sahiplerinden istenen belgeler:

1- Ticaret Odası kaydı
2- Yeni tarihli vergi levhası
3- Vergi dairesinden mükellef belgesi
4- İmza sirküleri
5- Ticaret Gazetesi
6- Bağ-Kur/SGK dökümü


Çiftçilik yapanlardan istenen belgeler:
1- Çiftçilik belgesi, o bölgedeki ziraat odası tarafından onaylanmış olacak
2- Tarla sahibi olduğunuza dair veya ekili tarım alanını kiraladığınıza dair belge (tapu)
3- Varsa, ev sahibi olduğunuzu kanıtlayan belgeler, mahsülün satışına dair belgeler


Emeklilerden istenen belgeler:
1- Emeklilik kimliği ve sağlık karnesi
2- Aylık emekli maaşınızı gösteren emeklilik belgesi
3- Varsa, Almanya`dan düzenli olarak para gönderildiğine dair belgeler


Öğrencilerden ve yüksek öğrenim görenlerden istenen belgeler
:
1- Ders yılı içersindeyse, izinli olduğunu gösteren öğrenci belgesi veya yüksek öğrenim belgesi
2- Ebeveynin geçim kaynağına ilişkin belgeler


Ev hanımlarından istenen belgeler:
1- Eşinin geçim kaynağına ve sigortalılığına ilişkin yukarıda belirtildiği gibi belgeler

Anahtar Kelimeler: Almanya VizeShengen Vize

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak olan Anayasa değişikliği Referandumunda nasıl oy kullanmayı düşünüyorsunuz?

    EN ÇOK OKUNANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    SPOR TOTO SÜPER LİG
    Tür seçiniz:
    SAYFALAR
    KİM KİMDİR? Tümü
    SENDE YAZ
    Ziyaretçi Defteri
    Ziyaretçi Defteri

    Siz de yazmak istemez misiniz?

    Ziyaretçi Defteri
    ARŞİV